Η εταιρία Π.ΡΕΠΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., με την εμπορική ονομασία LINEPACK δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας μηχανημάτων συσκευασίας καθώς επίσης και στην επισκευή, αναβάθμιση και συντήρησή τους.
Με πείρα 30 ετών στον σχεδιασμό και κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων και υγρών καθώς και ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής, η εταιρία μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της συσκευασίας. Απόδειξη σε αυτό αποτελεί η συνεργασία μας με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου όπως οι Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ, ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ, ROLCO, UNILEVER HELLAS, ΠΕΡΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΑΣ ΕΠΕ, κ.α.
Η επιλογή των μηχανημάτων μας, εισαγώμενων ή εγχώριων, γίνεται με αυστηρά κριτήρια επιλογής ώστε να διασφαλίσουμε ποιότητα και χαμηλό κόστος για οποιαδήποτε επιχείρηση. Η εμπειρία μας στον χώρο της συσκευασίας και η τεχνογνωσία μας στο σχεδιασμό και κατασκευή μηχανημάτων για πάνω από 30 έτη, μας δίνει την δυνατότητα να υποστηρίζουμε τεχνικά όλα τα μηχανήματά μας καθώς και να προσφέρουμε λύσεις για οποιαδήποτε επισκευή, αναβάθμιση και συντήρησή τους.
Αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, ειδικά στις μέρες μας, έχουμε φροντίσει να εξαλείψουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται με την τεχνική υποστήριξη εισαγώμενων μηχανημάτων. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου, με δικά μας μέσα και τεχνικούς, την 100% υποστήριξη των μηχανημάτων σας προκειμένου να διασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη και ποιοτικότερη επίλυση προβλημάτων.
Επιπρόσθετα, καταλαβαίνοντας τις ανάγκες του συνεχούς ανταγωνισμού στην αγορά της συσκευασίας, προσφέρουμε λύσεις για την αναβάθμιση της παραγωγής σας με περιφερειακά προϊόντα όπως ανιχνευτές μετάλλων, ελεγκτές βάρους και υγρασίας, ταινίες μεταφοράς, αναβατόρια, ομαδοποιητικά, ετικετέζες κ.α.
Στόχος μας, μεταξύ άλλων, είναι η εύρεση πρωτοπορειακών λύσεων ώστε να καλύπτουμε πλήρως την συνεχώς μεταβαλλόμενη και απαιτητική αγορά της συσκευασίας. Προκειμένου να καλύψουμε ένα σημαντικό κενό, σχεδιάσαμε και κατασκευάζουμε της υψηλής τεχνολογίας Οριζόντια Διαμορφωτική μηχανή LHF που διαμορφώνει το πακέτο ώστε να τοποθετείται σε όρθια στάση (stand-up) και δίνει την δυνατότητα πρακτικού άνοιξε-κλείσε για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση και αποθήκευση.
Συνοψίζοντας, η Π.ΡΕΠΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη μικρής ή μεγάλης επιχείρησης, από ολόκληρες γραμμές παραγωγής μέχρι προσθήκες απλών περιφερειακών συσκευών, με επάρκεια και αξιοπιστία προσφέροντας παράλληλα και την εξ’ ολοκλήρου τεχνική υποστήριξή τους.